Reverse Engineering Team Board

Reverse Engineering Team Board (http://www.reteam.org/board/index.php)
-   Reverse Code Engineering (http://www.reteam.org/board/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hasp emulation Windows 10 (http://www.reteam.org/board/showthread.php?t=7371)

haradhon 04-25-2017 02:58 AM

Quote:

Originally Posted by user1 (Post 39106)

this file is corrupted :(

user1 04-25-2017 03:11 AM

use winrar 5.31

jabrix 10-22-2017 06:17 PM

DUAL dongle
 
How to make dual dongle emu.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Mkbus\ 58D74031]

adding 1 and 2 not working.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Mkbus\ 58D740311]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Mkbus\ 58D740312]

adding A and B not working.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Mkbus\ 58D74031A]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Mkbus\ 58D74031B]

is it HASP driver problem or Mkbus not supported.

thanks

BfoX 10-23-2017 10:12 AM

Mkbus not supported, imho.

mybstyle17 10-24-2017 03:16 AM

I have this problem also with new lectra versions.
I use mulikey 18.1.0 , the dongle is installed good (I can see it in Device Manager), but the software see only 1 dongle.
I think this is a anticrack option in lectra soft.

marcinsoo 02-23-2018 12:18 PM

Hello

I've got Sentinel HL Pro (purple), type 0EA
Run-time Package: 7.41
aksusb.sys: 3.42
akshhl.sys: 1.25
akshasp.sys: 4.25
hardlock.sys: 3.87
Firmware: 4.27
Hardware version: 7.2

Once i broken dongle and had to pay for a new one :) so i duplicated dongle in win10 64bit, i dumped HL part using RTDumperGUIv19) i have ready REG file and now:
in win xp 32bit (virtual machine) it works GREAT ! (using 32bit vusbbus.sys DriverVer=10/29/2004, 0.01.0000, sentinel (gemalto) drivers ver. 7.41). Strange thing i have an error in device manager for Sentinel HL Key : "This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31)"


but in win 7, 8.1 and 10 64bit, using sentinel drivers 7.41, (current), test mode enabled etc., and tried different 64bit versions : MultiKey.sys DriverVer=05/16/2009, 0.18.1.0, MKbus_0.18.2.5, MKbus_0.18.2.7 DO NOT WORK :/
(off course in device manager everything seem to be OK, i got Sentinel HASP key, Sentinel HL Key and Sentinel USB key (the same as when oryginal dongle plugged)

i got a such error at the end of opening my app (app almost start...) :
"HASP Error 3: Could not log in or Hasp key is missing, status code :7
Status Desc: Container not found (haspStausContainerNotFound)." and then Login Failed, Error code=129

What am i doing wrong? do i need different drivers or what?
Please help !

BfoX 02-23-2018 02:45 PM

upload your dump/reg/soft

user1 02-26-2018 02:40 PM

no public free solutions, search a reputation RE dongle reversing services. u use public old trash, that doesn't work with latest.

cyclone 03-05-2018 03:46 PM

Actually I had face similar problem for my software too,
I Installed driver which came with software manually. Then I replaced mk bus which is suitable fof windows x64.. It is also working for windows 10.
I can try to help you to solve your problem.

BfoX 03-28-2018 06:24 AM

Quote:

Originally Posted by user1 (Post 39188)
no public free solutions.


some guys post hasp srm source for all.
rgho.st/7plXXS5MQ


All times are GMT -4. The time now is 02:03 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.