Reverse Engineering Team Board

Reverse Engineering Team Board (http://www.reteam.org/board/index.php)
-   Reverse Code Engineering (http://www.reteam.org/board/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Sentinel Spro local key to network key (http://www.reteam.org/board/showthread.php?t=2217)

xs_tr31 01-07-2010 07:49 AM

Sentinel Spro local key to network key
 
Hy,
how can I change a local key in to a network key?
i have the dongle key and manage to emulate the dongle. It's posible to change the reg file to make a network key?
any coment's are welcome.

sry for my english

khoibt 01-07-2010 08:25 AM

hi, i have dongle, i want to readto dump file, i used PVA 3.1, but it not sussessful. hlep me!

tiduskg 01-07-2010 09:10 AM

@ xs_tr31: Why you still need network key? You can copy the key you make to every PC you want.
@ khoibt: you should try safedump or PVA 3.3. Good luck.

SonofabiT 01-08-2010 10:32 AM

@ xs_tr31
Is "Spro" that you wrote stand for "Sentinel Pro" or "Sentinel Super Pro" ?

Git 01-09-2010 01:09 PM

SPro = superpro

Git

zanivanew 12-15-2010 03:23 PM

Hi!

@ Sentinel experts :) So, is there any way to use local key as network key. Is MultiKey able to simulate network key if we have network key dump? I was not able to did it.

Thx
zaniva

pivasik 12-15-2010 06:02 PM

Increase hardlimit.

sheryzadeh 12-22-2010 04:47 AM

Sentinel Super pro?

pivasik 12-22-2010 05:31 AM

Read the topic

maviscoe 03-15-2011 09:20 AM

HEY MA MAN IT IS WHAT IAM TRYING TO DO NO HAS THE RITE SOLUTION FOR ME i HAVE TRIED IN VAIN CAN SOMEBODY HELP
DONGLES ARE A PRBLM.PLIZ ANALYZE CLEAR FOR ME HOW TO GO ABOUT ,IF U CAN DO IT I CAN DO IT TOO.

yogi_saw 03-15-2011 10:54 AM

Read the topic wat pivasik has written try google search where hardlimit is stored and change it


All times are GMT -4. The time now is 02:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.