Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > General Forum
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-12-2008, 04:29 AM
matalia70 matalia70 is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 4
Default Hasp SRM

recently I purchased a software having a hasp SRM dongle using the license manage. Can anyone advice me how to crack this hasp SRM Dongles.

Regarding Hasp 4 Standard dongles I know the procedure , using the "Hasp HL 2007" and "Edgehasp" but I don't have any idea about the Hasp SRM Dongles
Reply With Quote
  #2  
Old 05-12-2008, 03:42 PM
shahram shahram is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 39
Default

It is quite new technology,I wonder if there is any solution for that now!!

BR
Shahram
Reply With Quote
  #3  
Old 06-25-2008, 04:49 PM
domare domare is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Send a message via Skype™ to domare
Default on: SRM..

well it's not new anymore.

and still no progress! has*p S/RM is in a lot of applications these days.

Keep me updated, -> very interested in putting my dongles in a safe spot and using software. having a usb doggle sticking out of your laptop's side is ridiculous when on a work site.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-03-2009, 05:11 AM
Sarik Sarik is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 16
Default Hasp HL and SRM

I think hasp HL and SRM are almost identical, but yet I have not tried emulating SRM type
Reply With Quote
  #5  
Old 02-03-2009, 01:10 PM
benito benito is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 685
Default

Hardware should be the same, but they use different firmware
Reply With Quote
  #6  
Old 04-30-2009, 11:19 AM
zafeiros_7 zafeiros_7 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 16
Default

I own an SRM protected software and i am stuck... Although it uses an haspHL max key i cannot emulate it... I dont know what is going on right now. Although it is a hasp hl and it should have 2 PASSes it only has one password called Vendor ID (XxXXXX) and another one called HASP KEY ID (XxXXXXXXXX)... Please tell me what is going on...
Reply With Quote
  #7  
Old 05-31-2009, 06:24 AM
Ustad Ustad is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 2
Default Srm

Try h6api.exe, you could find it on rapidshare.
Reply With Quote
  #8  
Old 08-02-2009, 12:55 AM
mehul_6363 mehul_6363 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Default hasp srm

send me hasp srm software ,i help you,





Quote:
Originally Posted by matalia70 View Post
recently I purchased a software having a hasp SRM dongle using the license manage. Can anyone advice me how to crack this hasp SRM Dongles.

Regarding Hasp 4 Standard dongles I know the procedure , using the "Hasp HL 2007" and "Edgehasp" but I don't have any idea about the Hasp SRM Dongles
Reply With Quote
  #9  
Old 01-08-2010, 04:36 AM
khoibt khoibt is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Send a message via Yahoo to khoibt Send a message via Skype™ to khoibt
Default

i have hasp srm, i read dump file ok, but i don't known menthod to emulator it! help me please!
Reply With Quote
  #10  
Old 01-09-2010, 03:20 AM
aekdz aekdz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Default hasp srm

hello

did you have yet have the dump file and witch tool you use to get thedump file.
what is your software and type of dongle

what you want exactly, run program without attached key.

mail to : aekdz@live.fr

regards
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.