Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-21-2009, 07:06 AM
vaingum vaingum is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 10
Default how to emulate HASP HL dongle

I use Bernina Embroidery software V.5 I have HASP dongle

I want to copy for use this software at home


Plz tell me how to copy it



PS: If my language is false I'm sorry I'm Thai I can read English a little T_T
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2009, 04:57 PM
foffa foffa is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: %TEMP%
Posts: 344
Default

search around forum you could find what you search for
Reply With Quote
  #3  
Old 09-22-2009, 03:29 PM
baad baad is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Central EU
Posts: 1
Default

Check here
Reply With Quote
  #4  
Old 09-22-2009, 06:31 PM
justine justine is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Serbia,Belgrade
Posts: 82
Send a message via ICQ to justine Send a message via MSN to justine Send a message via Yahoo to justine Send a message via Skype™ to justine
Default

you need
1.dump
2.sataron binary log
3.random pairs table or tables..depends
4.emulator

search the forum

gl
__________________
ALLEZ!!
Reply With Quote
  #5  
Old 09-23-2009, 02:31 AM
vaingum vaingum is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 10
Default

I have .dmp file

I have binar log from hasploger (but don't have log from DataGather.exe It restart if I run hasploger = =")

I don't know what is random pairs table or tables..depends


And I don't know what I must do next
Reply With Quote
  #6  
Old 09-23-2009, 11:59 AM
justine justine is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Serbia,Belgrade
Posts: 82
Send a message via ICQ to justine Send a message via MSN to justine Send a message via Yahoo to justine Send a message via Skype™ to justine
Default

You can have 5 tables at max depends on implementation.

Your protected exe or dll or whatever use this tables to make reandom query checks.

If you dont have all pairs in your "emulator table" you will be unable to run your software.

1.Use unidmp2reg to convert your dump file to reg

2.Write a tool that can sort your binary log from sataron's loger
or use some other tool available ...fejkus made such a tool...search the forum and you will find it

3.Extract all tables from your protected executable

4.Mix the pairs from step 2 and pairs extracted from your tables and compose final reg file

You can find all about reg structure and emulator here on forum


Read what toro and tyrus said here :

http://www.reteam.org/board/showthread.php?t=644

good luck
andariel
__________________
ALLEZ!!

Last edited by justine : 09-23-2009 at 12:01 PM.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-23-2009, 12:23 PM
justine justine is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Serbia,Belgrade
Posts: 82
Send a message via ICQ to justine Send a message via MSN to justine Send a message via Yahoo to justine Send a message via Skype™ to justine
Default

as i can see you made emulator/crack for wilcom sp4 ..or just resell toro's emulator ......however if you know something about this specific software that vaingum trying to emulate go and write something usefull for him...
__________________
ALLEZ!!
Reply With Quote
  #8  
Old 09-23-2009, 11:06 PM
vaingum vaingum is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 10
Default

@smithjsmi

I know you can crack it

I came here to meet someone help me free not to commercial

if I want to pay for crack I found it everywhere on internet


@justine

Thanks for your help I will read that thread

I'm never give up I must crack it finish ha ha


(But if someone help me it will be easy than I do it alone) ^ ^


Sorry If my language is false

maybe I must go to learn english again
Reply With Quote
  #9  
Old 09-24-2009, 09:29 AM
yogi_saw yogi_saw is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 533
Default

download to rapidshare & post links here may b somebody will help u
Reply With Quote
  #10  
Old 09-25-2009, 01:00 AM
vaingum vaingum is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 10
Default

@yogi_saw

upload setup file?? oh! file size about 600MB

I try to upload to mediafire last night but it can't to upload

(I add to .rar file with 40MB per one file)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.