Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #71  
Old 10-19-2010, 05:24 AM
artooraz artooraz is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 5
Default Problem with Sentinel superpro dongle which unlocks 5 different programs

Hello every one

Sorry for my english speak.
I have dumped few sentinel superpro keys with different programs, with mk18.2.3, and they were working perfect
Now I have trying dump another superpro key with mk18.2.3, that key unlocks 5 different programs, but for me dumped that key unlocks only one, on others hi gives me "protection of this program is not capable of this key"
What should I do, to fix this problem, and get all 5 programs fine working?

Can anyone help, to tell me what way to go by searching solving of this problem.


Artooraz[/quote]
Reply With Quote
  #72  
Old 10-29-2010, 03:34 AM
funcvg funcvg is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Default help me please ,thanks!

Hi,all:
My real dongle is SafeNet Sentinel SuperPro.http://st.youa.baidu.com/resource/sc...8655ea955e2e7a
I have made the dump of my real dongle using SSUMD.exe.
I can use my software just one minute with MK_18.2.2 or MK_18.2.3,then the software quit,the message is "The software license has already lost,the procedure will close in 30 seconds,please save the file,the possible invalid reason is :software dongle IO exception."

Last edited by funcvg : 11-01-2010 at 02:21 AM.
Reply With Quote
  #73  
Old 10-30-2010, 09:11 AM
SonofabiT SonofabiT is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 351
Default

@funcvg - if the setup package is not greather than 100 MB then i will download it.
Reply With Quote
  #74  
Old 10-30-2010, 01:11 PM
yogi_saw yogi_saw is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 533
Default

Me too...... btw capture with toro sentmon and post log too...
__________________
"Don't backstab me, i have two eyes on my back..." saint DABANGG
Reply With Quote
  #75  
Old 03-15-2011, 07:33 AM
john123 john123 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Default

thanks a lot 。
Reply With Quote
  #76  
Old 07-16-2011, 11:32 AM
SurvEdge SurvEdge is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ann Arbor
Posts: 6
Default

Good morning,

I seem to have a somewhat undocumented issue (or so it seems that way). I am successfully running MK 18.0.3 on win XP and emulating is great. Now I am slowly moving to Win 7 64bit. I have created a VMWare using Win 7 Ultimate (32bit due to the software I use for my work). VM is running, I install MK (up to latest available), things install ok, but I get error "MultiUSB key - No driver found". I have signed drivers to no end. I have tried everything I can think of (maybe that's the problem), and to this point I have not been able to get a driver to install. Does anyone have any ideas what I am doing wrong?
Reply With Quote
  #77  
Old 07-16-2011, 01:09 PM
BfoX BfoX is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,233
Send a message via ICQ to BfoX Send a message via MSN to BfoX Send a message via Yahoo to BfoX
Default

Quote:
Originally Posted by SurvEdge View Post
I install MK (up to latest available)

MK is 0.19.x release? you need license from author
__________________
... Either you work well or you work much ....
Reply With Quote
  #78  
Old 07-16-2011, 02:13 PM
nabeel73 nabeel73 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 31
Default maybe

Hello
I try vmware and I realize that you should add the port to virtual pc
like LPt by default the virtual pc didn't have a LPT port
like


thanks
__________________
http://www.reteam.org
when you have nothing to do,just make a post.
Reply With Quote
  #79  
Old 07-19-2011, 10:45 PM
SurvEdge SurvEdge is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Ann Arbor
Posts: 6
Default

Thank you for responses. Latest MK I have is 18.2.3. I will try the LPT port.

neither of these worked...I will continue trying other things.

Last edited by Git : 07-20-2011 at 08:02 AM.
Reply With Quote
  #80  
Old 07-21-2011, 03:38 AM
oxident oxident is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 49
Default

Thanks for this great emulator. I didn't expect it to work so easily.

I've tried to dump and emulate two almost identical (but targeted for different applications) SafeNet SuperPro dongles and succeeded immediately with the first one. The 2nd however won't work:

I've dumped the dongle, imported the .reg file and installed the MK_18.2.3 driver. Then, the virtual SafeNet dongle will install and everything looks ok. But my application still says that there's no dongle attached :-(

Is there anything I can try to further inspect this problem?

I don't think it has something to do with the OS because I've tried it on two different systems (XP / Vista, both x86).

I can supply the dump-log if needed (but I don't know if it's allowed to post here directly)...

Thanks for any help!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.