Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-15-2012, 05:17 AM
1933 1933 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 23
Default Devcon Faild AMD CPU Please help

Hello Guys,

have tried so much things, hope anyone can help..

I want to emulate a sentinelpro dongle. Already generated a working reg. On two PCs with Intel CPU it works well when i install multikey 18.0.3 and it says installed successfully. But on my new PC with AMD CPU it always says devcon faild no device were removed. I already tested all devcon exe i have found in this board. Anyone can say what i can try to get it work??
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-2012, 05:54 AM
kjms kjms is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 337
Default

add this line as lomex instructed
Code:
Add this to the first line on your install.bat
cd /d %~dp0
Reply With Quote
  #3  
Old 04-15-2012, 06:34 AM
1933 1933 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 23
Default

Done. Now looks like this:

cd /d %~dp0
@devcon remove root\multikey
@devcon install multikey.inf root\multikey
@pause

same problem

Other idea?

When i start in security mode i can install it but programm says no dongle detected. hope get it work with your help..

Last edited by 1933 : 04-15-2012 at 06:36 AM.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-15-2012, 04:44 PM
gus gus is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 331
Default

AMD 64bits??? need version 64bits
Reply With Quote
  #5  
Old 04-16-2012, 05:40 AM
1933 1933 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 23
Default

Yes AMD 64 bits.
Tested some devcon.exe

Didnīt work. But now i got it working on one client after reinstall windows and so on. But now next client, same PC architecture, do not install sentinelusbpro driver. you know why? On multikey driver is yellow flag and after reboot no installing of device happen. UAC disabled, windows is in testmode!

Thanks for help!
Reply With Quote
  #6  
Old 04-16-2012, 11:27 AM
gus gus is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 331
Default

test devcom 64bits,
search multikey 64bits ,and search Dseo soft for Firm drivers
Attached Files
File Type: zip dev64b.zip (23.8 KB, 41 views)
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.