Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 08-14-2010, 11:06 AM
gnerogeem gnerogeem is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Kalimdor
Posts: 553
Default

Refer to this thread.
Then download this installer.
It's not hard if you know how to use the search function.
Been using this method for a year now. As for the watermark removal, just google it.
__________________
Pink is the new black.
Reply With Quote
  #42  
Old 08-16-2010, 02:18 AM
crockysam crockysam is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 12
Default

I know, It all works... I was only asking if there had been any updates on installing an emulator that doesn't require turning on testsigning in Windows 7.
Reply With Quote
  #43  
Old 08-16-2010, 05:52 AM
gnerogeem gnerogeem is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Kalimdor
Posts: 553
Default

Quote:
installing an emulator that doesn't require turning on testsigning in Windows 7.
Yes there is, by buying a signing certificate.
__________________
Pink is the new black.
Reply With Quote
  #44  
Old 09-06-2010, 01:01 PM
plan.cao plan.cao is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 30
Default

Hi guys, I just tried to follow the steps mentionned by sharp and Git at the beginning of this toppic and it worked on vista
-In fact, I tried hard to get a certificate but it doesn't worked
but it worked with setupreadydriverplus

many thanks to you -> this is a real deliverance
Thank you so much
Reply With Quote
  #45  
Old 09-06-2010, 02:38 PM
gus gus is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 331
Default

Please use SEARCH

http://www.reteam.org/board/showthread.php?t=2050

i use this steps today , and all ok
Reply With Quote
  #46  
Old 09-06-2010, 10:29 PM
mctheRE mctheRE is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 35
Default

Make sure you use the 64 bit multikey.....version along the line of 18.02 or 3 i believe it is.Follow the steps layed out and it works
Reply With Quote
  #47  
Old 09-08-2010, 07:10 AM
plan.cao plan.cao is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 30
Default

In fact, I've already tried this method on my laptop which is on vista and it doesn't work,
devcon is trying to install it, but it finally fail
don't be angry Gus I'm not lazy, I promess I've read a lot in this forum.

-I first tried to sign the *.sys myself with the certificate
-then I saw this gorgeous freeeware but it didn't work on my laptop
-then I tried readydriverplus.

I tried it on my other computer which is also on vista and it works perfectly.

both of them are vista 64bits OS
the problem is that I don't really need it on my fix computer
I need it on my laptop ...

Anyway, the good thing is that now, I know that something is turning wrong on my laptop, maybe it is because of all the manipulation I've done on it...

I'm going to repair the system and try an other time. I can only think about this solution, because readydriverplus.exe is not so good, I don't like this way of driver installation.

I'll took you aware about it

Many thanks for replies

Last edited by plan.cao : 09-08-2010 at 07:15 AM.
Reply With Quote
  #48  
Old 09-08-2010, 07:56 AM
Git Git is offline
Super Moderator
 
Join Date: Oct 2007
Location: Torino
Posts: 1,797
Default

Are you sure you have the correct version of devcon.exe ?. The multikey archive was incorrectly distributed with the 32bit devcon in the 64bit emulator folder. I uploaded the correct one here, you will find it with search, or you can grab the latest DDK from MS>

Git
Reply With Quote
  #49  
Old 09-08-2010, 08:42 AM
plan.cao plan.cao is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 30
Default

In fact the problem is that the system is unable to load the *.inf file
problem code 39 : http://barugon.wordpress.com/2008/08...ssing-code-39/

-By the way, I mistaked, my fix computer is effectively working on a 32bits OS
-I tried all the devcon.exe on my laptop so it's because of the error code 39.

I'll try this solution and I'll keep you aware
thanks guys
Reply With Quote
  #50  
Old 09-08-2010, 08:46 AM
Klopschik Klopschik is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 110
Default

"error code: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)."

Do you have changed *.sys file and not correct the checksum?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.