Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-09-2011, 08:46 AM
omaji omaji is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Exclamation install.cmd Error......

Hi all!!

I do not know what caused what.Previously, I follow the steps below.

1. install the HASP driver v5.22
2. install Wilcom ES-2006
3. install SP4 Revision 2
4. merge 57FD245C.reg with the registry
5. install Driver Signature Enforcement Overrider 1.3b ,Enable Test Mod and reboot PC
6. run install.cmd in MultiKey18.2.4 x64 folder, but it error....

Picture show error


This is link a file that I use.

57FD245C.reg
http://www.4shared.com/file/JyUWLMMG/57FD245C.html

MultiKey18.2.4 x64
http://www.4shared.com/file/WRJ5Y34Z...4_Win7x64.html

Any person who has a solution, please tell me.

Thank !!

..I'm sorry I'm not good at English..
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2011, 09:00 AM
Lomex Lomex is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 139
Default

Add this to the first line on your install.bat

cd /d %~dp0
Reply With Quote
  #3  
Old 05-09-2011, 09:39 AM
omaji omaji is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default

After I make changes.It eorror agin....

Picture show error
Reply With Quote
  #4  
Old 05-09-2011, 11:03 AM
kjms kjms is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 337
Default

if you use mk18.2.4 64 bit need license, use mk18.0.3 64 bit
@omaji are you sure your system as 64bit?

Last edited by kjms : 05-09-2011 at 11:06 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-09-2011, 11:25 PM
robin1044 robin1044 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 189
Default

try newer hasp driver:

ftp://ftp.aladdin.com/pub/hasp/Senti...time_setup.zip
Reply With Quote
  #6  
Old 05-10-2011, 12:50 PM
z4r1 z4r1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 14
Post Hi

i attach devcon file for different architectures. you should use to multikey V18.0.3

http://www.megaupload.com/?d=UM2EVL0H
Reply With Quote
  #7  
Old 05-10-2011, 03:50 PM
LITMANEN LITMANEN is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 28
Default

Turn off UAC, restart, try again
Reply With Quote
  #8  
Old 06-25-2011, 01:46 AM
astrogirl astrogirl is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Default

The bottom line is that it won't work.
I was succesfully able to install it on Windows 7 64-bit but it will only work for few minutes.
Once you launch the software, the cursor point will be crawling to a point and every click on the mouse will be delayed for more than 10 seconds. As simple as typing letter fond will take you forever and you won't be able to do anything.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-25-2011, 09:24 AM
Lomex Lomex is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 139
Default

Hi,

the problem you desribe, got NOTHING to do with the MK Emulator, but with shitty Reg file you got. There are missing some values in it, thats why it searches and searches and then all the delay. Search somewhere for a working dump, that it should work fine....
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.