Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-25-2008, 11:41 AM
*JoKeR* *JoKeR* is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5
Default HaspHl2007 interesting problem....

Hi...

I dump USB Hardlock and edgehasp tool make dump to dng ok.No problem.

HaspHl2007 runing only via chipset board in machine .other board (intel chipset) v.s.

"error 1003"

Test five via chipset board in machine no problem very good.

Where is the problem ???
Reply With Quote
  #2  
Old 03-25-2008, 11:51 AM
souze_villy souze_villy is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 220
Send a message via MSN to souze_villy Send a message via Yahoo to souze_villy
Default

Quote:
Originally Posted by *JoKeR* View Post
Hi...

I dump USB Hardlock and edgehasp tool make dump to dng ok.No problem.

HaspHl2007 runing only via chipset board in machine .other board (intel chipset) v.s.

"error 1003"

Test five via chipset board in machine no problem very good.

Where is the problem ???
Install the lastest driver then he must working.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-25-2008, 01:31 PM
*JoKeR* *JoKeR* is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5
Default

install the latest hardlock direver but same problem. intel chipset
via chipset ok working.
???.
Driver ver 5.22
Reply With Quote
  #4  
Old 03-25-2008, 04:53 PM
foffa foffa is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: %TEMP%
Posts: 344
Default

ok
install latest inel chipset driver and clean windows xp sp2

should work fine
Reply With Quote
  #5  
Old 03-29-2008, 06:54 AM
*JoKeR* *JoKeR* is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 5
Default

ok
xp pro sp2 install latest intel chipset driver but not working
xp pro sp1 install latest intel chipset driver but not working

?????????????????????????????????????????????????? ??
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.