Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-19-2009, 09:04 AM
kjms kjms is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 336
Default license hasp

currently i am working in my work station(my dongle) with respective license.

i would like to know whether it is possible to use other work station's(Another dongle's) license in my work station with my dongle?????

Please help me......
Reply With Quote
  #2  
Old 08-19-2009, 07:15 PM
stefan stefan is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 25
Default

give more details about your application and dongle.
Hasp + flexlm license or other combinations?
Reply With Quote
  #3  
Old 08-20-2009, 03:23 AM
kjms kjms is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 336
Default

I Exactly Don't Know The Combination, We Are Using xxxxxx With Hasp Hl Dongle With License

Last edited by kjms : 12-21-2011 at 12:43 PM.
Reply With Quote
  #4  
Old 08-25-2009, 02:46 AM
telwind telwind is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by stefan View Post
give more details about your application and dongle.
Hasp + flexlm license or other combinations?
Hi Stefen,
i am using Forsk Atoll with Sentinel superpro dongle and license file which anable some modules. I need my all modules activated. Pls help me...
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.