Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 08-26-2009, 09:21 PM
cadbob cadbob is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 52
Default

Has anyone tried this?


http://www.osronline.com/article.cfm?article=504[/url]

Last edited by cadbob : 08-26-2009 at 09:57 PM.
Reply With Quote
  #22  
Old 08-27-2009, 06:35 AM
Git Git is offline
Super Moderator
 
Join Date: Oct 2007
Location: Torino
Posts: 1,797
Default

MS stopped the trick with their own BCDEDIT, or at least made it show it was in test mode. Do you think this will work?. I only have XP x64 setup at the moment so I can't test it. BTW, OSR are highly competent in the device driver world, and have even contributed toward the WDK/DDK and some of the operating system drivers, and their web site is a mine of information.

@sharp - I don't have vista 64 or Win7 64 installed at the moment so I can't make any recomendations, sorry. I guess use "BCDEDIT -set testsigning on" and one of the hacks to get rid of the Test Mode logos if they bother you, but to be honest I don't know if it still works and can't test it. One thing that comes to mind is that kernel mode drivers only need to be signed if they start at system boot time. Has anybody tried making the driver Demand or Manual start, and then starting it after boot?. Does it still ask for certificate or does it just run?. You would have to change the INF file before installing so it isn't boot start. Open MultiKey.inf in a text editor and find these lines :

;StartType = 3 ; SERVICE_DEMAND_START
StartType = 2 ; SERVICE_AUTO_START

change to

StartType = 3 ; SERVICE_DEMAND_START
;StartType = 2 ; SERVICE_AUTO_START

Then re-install. You may have to clean the Inf cache before installing.

Git

Last edited by Git : 08-27-2009 at 07:26 AM.
Reply With Quote
  #23  
Old 10-21-2009, 01:24 PM
cdraj99 cdraj99 is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Unhappy Excellent Tips By Git And Sharp

Hello Git and Sharp

Thanks very much for the help. Following your tips, I successfully emulated Hasp HL in x64 bit Win 7 Enterprise.. But about Sentinel Super Pro, I could emulate, but my software identifies it as wrong dongle.. Any idea what went might have went wrong.

Thanks
Reply With Quote
  #24  
Old 10-21-2009, 05:37 PM
Git Git is offline
Super Moderator
 
Join Date: Oct 2007
Location: Torino
Posts: 1,797
Default

Sorry, I'm not psychic.

Git
Reply With Quote
  #25  
Old 10-21-2009, 09:48 PM
cadbob cadbob is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 52
Default

StartType = 3 ; SERVICE_DEMAND_START
;StartType = 2 ; SERVICE_AUTO_START


Driver installed but would not start using Vista 64

Havent tested with bcedit yet

Last edited by cadbob : 10-21-2009 at 09:51 PM.
Reply With Quote
  #26  
Old 10-22-2009, 03:29 AM
gus gus is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 331
Default

search soft ATSIV 1.01 and test

i find but no test
Reply With Quote
  #27  
Old 10-22-2009, 12:59 PM
cadbob cadbob is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 52
Default

Quote:
Originally Posted by cdraj99 View Post
Hello Git and Sharp

Thanks very much for the help. Following your tips, I successfully emulated Hasp HL in x64 bit Win 7 Enterprise.. But about Sentinel Super Pro, I could emulate, but my software identifies it as wrong dongle.. Any idea what went might have went wrong.

Thanks

I have tried everything in forum, Plus more! What did you do to get Multikey running on 64 bit box??

Thanks in advance!
Reply With Quote
  #28  
Old 10-22-2009, 01:07 PM
mctheRE mctheRE is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 35
Default

Got it up and running yesterday,Multikey/redidriver/i even before install set the bcedit stuff.
Reply With Quote
  #29  
Old 10-22-2009, 01:25 PM
cadbob cadbob is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 52
Default

I have been trying easybcd. It no work!
Then tried Vistaboot Pro. It no work!
Even tried gpedit and turned off driver signing!

Guess my only option is driver ready.
Reply With Quote
  #30  
Old 10-22-2009, 01:27 PM
mctheRE mctheRE is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 35
Default

Why are you against ready driver.....the boot sequence?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.