Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-09-2009, 03:22 AM
gokouhk gokouhk is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Default Cannot dump this dongle



cannot dump this dongle by Edgesprofix or PVA 3.3, both said cannot detect dongle. Sorry for poor image quality, the printed letter on dongle is SafeNet Sentinel.

Please help, many thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2009, 04:01 AM
dch dch is offline
Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 24
Default

Let me know what is soft you using with dongle ?
I can make free emulator for you.
Thx.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2009, 04:11 AM
BfoX BfoX is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,265
Send a message via ICQ to BfoX Send a message via MSN to BfoX Send a message via Yahoo to BfoX
Default

@gokouhk: try dumper for SHK dongle instead superpro
__________________
... Either you work well or you work much ....
Reply With Quote
  #4  
Old 10-09-2009, 08:51 AM
SonofabiT SonofabiT is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 351
Default

@gokouhk
Before you dump it with Edgesprofix or PVA 3.3, check that your dongle driver had been installed. Next pluged the dongle and check that there is "SafeNet Sentinel" device under in the root of "Universal Serial Bus Controllers" of your "device manager". Next dump it with PVA 3.3 dumper with Brute WP option unselected. When you have got spro....dmp then you can emulate your dongle by your self.

On the contrary, if it's still said "cannot detect dongle", simply follow as BfoX said. Try this dumper : http://nodongle.biz/files/ShkDmp.zip. If you have got a Shk-...-...bin file from this dumper then i don't know what should do next.

Last edited by SonofabiT : 10-09-2009 at 10:57 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-09-2009, 11:54 AM
tiduskg tiduskg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 10
Default

I have ever seen one dongle like that, But it print another letter. And it super pro type. You can try install lastest driver for sentinel dongles, try dump by pva3.3 one more time without Brute WP option. Good luck.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-10-2009, 11:23 AM
gokouhk gokouhk is offline
Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by tiduskg View Post
I have ever seen one dongle like that, But it print another letter. And it super pro type. You can try install lastest driver for sentinel dongles, try dump by pva3.3 one more time without Brute WP option. Good luck.
Yes, latest sentinel system driver v7.5 already installed, but the same results (cannot detect dongle). Should I enable the brute WP option? Actually, what is this option about? will it damage the dongle?
Reply With Quote
  #7  
Old 10-10-2009, 11:52 AM
benito benito is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 685
Default

Did you try dumper for SHK as Fox said ??? Because this looks like shk and not superpro key.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-10-2009, 02:58 PM
rambo.super rambo.super is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 1
Default Sentinelpro dongle dump

Hello everyone,

I am pretty new to this forum... joined just few minutes ago.
I have a Sentinel Pro Dongle key and was looking for an emulator and would request the help from some of the guys, please.
I have made a dump with DUMPER.EXE and the result file is AEB7.BIN... so what should I do next, kindly advice.

Thanks in advance
Reply With Quote
  #9  
Old 10-10-2009, 03:19 PM
gnerogeem gnerogeem is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Kalimdor
Posts: 553
Default

Wow a new member here.

Oh I see, about your problem please refer here

or maybe here
__________________
Pink is the new black.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-18-2009, 06:32 AM
BfoX BfoX is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,265
Send a message via ICQ to BfoX Send a message via MSN to BfoX Send a message via Yahoo to BfoX
Default

@rambo.super: try to upload .bin file and give link to members...
__________________
... Either you work well or you work much ....
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.