Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 02-06-2008, 12:43 PM
oooo12 oooo12 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Default

I have dumped hasp4 net (not hasp3, not hardlock) dongle for 50 users by hasphl2007 dumper, then converted it to reg file by Hdmp2reg, loaded into hasphl2007 emulator.
And have checked net status by hasp_demo32 utility, and have seen that there are 0 users, instead of 50 users in real dongle.
What is to change in dmp or reg file to get 50 users with this dump.
And one more interesting: if to change type of key in reg file to hasp3 generation, it is possible to look at 50 users, but in the same time, it has not already hasp4 gen dongle.
Reply With Quote
  #32  
Old 02-09-2008, 01:05 PM
eng-ars eng-ars is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Mexico
Posts: 29
Send a message via MSN to eng-ars
Smile I... I am really newbie... But have read to much

Hi friends... I have some question to experts... First... How Do I to know kind of my Dongle.. ? Hasp HL, Sentinel, Hardlock... etc.. etc.. They are USB but the external identification is not visible
Second... I have a Dongle and soft and a key USB black color... It's a Engineering soft... and i don't know what kind emulator must use..
Third ... I have a soft via network... the dongle is Nethasp and is not connected to my machine... IS possible the dump ?
forth .... I have a memohasp-1 and used the hasphl2007 with edge tool... and it give me a file called (Hasphl2007) 1cf95c83.dmp that weight 737 bytes.... what do i do ?

uff excuse me.. really i'm hopeless with HASP HL... but i continue looking for

Thank you
Reply With Quote
  #33  
Old 02-10-2008, 06:16 AM
fejkus fejkus is offline
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 46
Default

the error with hasp emul (from my experience) appear only on processor 64 bit. on 32 bit processor i didn't notice this error.

but i am affraid, that glasha emul is not good for hardlock (tested on two keys, flora and luna asic.) Vusb is good solution, but only for Luna asic. With my Flora i wasn't successfull - probably i am making mistake somewhere.


Quote:
Originally Posted by Softlock View Post
Thanks thanks thanks.......
you people have crazy brains...
I salute the spirit....


Hi,


I last posted the bin file which was from HaspHL2008...(master u caught me by neck!!!)

I tied to use our Edge solver (both edge and new edgespro) for this file...

but i was only able to see the following screen for hours...



but the result was *.dng file with size 0kb...

where am i gone wrong? will edge tool take more than an hour?

@ foffa : I had tried Hasp_Emulator_a002 also....

but when i tried to grab the dump after getting the modadd (after running the protected program and stopping)
the Hasp_Emulator give the following error message..


i spend a lot of time to get over it....
any idea????
Reply With Quote
  #34  
Old 02-10-2008, 08:18 AM
souze_villy souze_villy is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 220
Send a message via MSN to souze_villy Send a message via Yahoo to souze_villy
Default

Quote:
Originally Posted by fejkus View Post
the error with hasp emul (from my experience) appear only on processor 64 bit. on 32 bit processor i didn't notice this error.

but i am affraid, that glasha emul is not good for hardlock (tested on two keys, flora and luna asic.) Vusb is good solution, but only for Luna asic. With my Flora i wasn't successfull - probably i am making mistake somewhere.
vusbbus for hardlock working with both (luna asic and Flora asic), I emulate many software for luna and flora and all is good working.
Reply With Quote
  #35  
Old 02-10-2008, 08:58 AM
justine justine is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Serbia,Belgrade
Posts: 82
Send a message via ICQ to justine Send a message via MSN to justine Send a message via Yahoo to justine Send a message via Skype™ to justine
Default

@souze_villy

can you post here your vusbbus hardlock emul that works with flora/luna both

vusbbus for hardlock that i have cannot work with flora

regards
Reply With Quote
  #36  
Old 02-10-2008, 09:32 AM
souze_villy souze_villy is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 220
Send a message via MSN to souze_villy Send a message via Yahoo to souze_villy
Default

Quote:
Originally Posted by justine View Post
@souze_villy

can you post here your vusbbus hardlock emul that works with flora/luna both

vusbbus for hardlock that i have cannot work with flora

regards
send me flora asic dump, I make it and share.
Reply With Quote
  #37  
Old 02-11-2008, 06:05 PM
miles1234 miles1234 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 3
Default emulation???

Hi cEnginEEr;

I'm desperately trying to make the HASPHL work.
I read dozens of post, I did not manage to make it work.
Via HASPHL2007 I managed to create a dmp, via edge to ol I get a dng. I import it again on HASPHL, the emulator TAB recognize the license... All this is OK.
But "I have dongle not present" when I launch the SW.
Do I need to run a kind of emultor? (vusbbus) What do I have to do after that?

Thanks in advance...
Reply With Quote
  #38  
Old 07-08-2008, 05:59 AM
Trit0n Trit0n is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 115
Default

I have now 3 versions of the vusbbus Hardlock Emulator
1st the normal Emulator (09.09.07 45 KB)
2nd MODAD 2366 only = LUNA
3rd MODAD 73DF only = FLORA

But none of them really works with FLORA ASIC.

I test it with "RefKey" and "VerKey" (with Aladdin Latteccino) and none of them really creates the right Key (Testet with an other FLORA MODAD with a known RefKey/ VerKey and Seed-Codes)

Is there another Vusbbus HL EMU ?? And it really works with flora ??
- I Can't believe it !!
Reply With Quote
  #39  
Old 07-08-2008, 07:10 AM
souze_villy souze_villy is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 220
Send a message via MSN to souze_villy Send a message via Yahoo to souze_villy
Default This Emulator working with (Hasp4, HaspHL, Hardlock Flora Asic+ Luna Asic)

Quote:
Originally Posted by Trit0n View Post
I have now 3 versions of the vusbbus Hardlock Emulator
1st the normal Emulator (09.09.07 45 KB)
2nd MODAD 2366 only = LUNA
3rd MODAD 73DF only = FLORA

But none of them really works with FLORA ASIC.

I test it with "RefKey" and "VerKey" (with Aladdin Latteccino) and none of them really creates the right Key (Testet with an other FLORA MODAD with a known RefKey/ VerKey and Seed-Codes)

Is there another Vusbbus HL EMU ?? And it really works with flora ??
- I Can't believe it !!
I attached here Multikey_emulator he is working with (Hasp4, HaspHL, Hardlock Flora Asic and Hardlock Luna Asic). I check it 100% good working.

For HaspHL using must Dongle Type is "DongleType"=dword:00000001
For Hardlock using must Dongle Type is "DongleType"=dword:00000002

If you are not make the emul send me dmp I make it.

Regards
Attached Files
File Type: zip MultiKey_Emulator.zip (30.3 KB, 449 views)

Last edited by souze_villy : 07-08-2008 at 07:17 AM.
Reply With Quote
  #40  
Old 07-08-2008, 07:20 AM
benito benito is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 685
Default

I tied this emu some times ago on Vista32 sp1 and work only hardlock, not hasp.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.