Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-14-2007, 04:05 AM
y8y8y8y y8y8y8y is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 210
Default Sentinel Emulator 2.20 instalation problem

Hi,
I am trying to install sentinel_emulator2.20, each time I run "INSTNT-new.BAT" I get faild on starting driver, log:

1 file(s) copied.
1 file(s) copied.
The platform is Winnt
The major version is 5
The minor version is 1
Stopping driver entry... OK
Deleting driver entry... OK
The platform is Winnt
The major version is 5
The minor version is 1
Creating driver entry... OK
Starting driver... Failed
Press any key to continue . . .

Can anyone help me?
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2007, 07:13 AM
BfoX BfoX is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,248
Send a message via ICQ to BfoX Send a message via MSN to BfoX Send a message via Yahoo to BfoX
Default

1. UCL emul not work without Sentinel Driver
2. Sentinel driver has version up to 7.1.1
Reply With Quote
  #3  
Old 09-15-2007, 07:55 AM
y8y8y8y y8y8y8y is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 210
Default

OK, so with 7.4.0 (the latest on site) it will not work, where can I download 7.1.1 ?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-18-2007, 02:48 AM
y8y8y8y y8y8y8y is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 210
Default

I found Sentinel driver 7.1.1. and 7.1.0, but with both of them I have the same faild on "Starting Driver". I tryed to run it on two computers, one with XP and second with 2000 Windows, but it didn't work.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-18-2007, 09:53 PM
foffa foffa is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: %TEMP%
Posts: 344
Default

y8y8y8y8

try this
in command prompt
net start sentmu

after this type net STATISTICS sentemu

and tell us

Last edited by foffa : 09-18-2007 at 09:56 PM.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-19-2007, 03:26 AM
BfoX BfoX is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,248
Send a message via ICQ to BfoX Send a message via MSN to BfoX Send a message via Yahoo to BfoX
Default

4y8y8y8y8:
1. UCL's package include 'getid.EXE' prog. After install run it. If u see two hex number - emul installed correct.
2. batch file not stopped and removed existings Sentinel driver, as 7.3.0

ps: yes, on some pc this emul not correct started

Last edited by BfoX : 09-19-2007 at 03:36 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 09-24-2007, 11:20 PM
asus asus is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 207
Default

Quote:
Originally Posted by BfoX View Post
4y8y8y8y8:
1. UCL's package include 'getid.EXE' prog. After install run it. If u see two hex number - emul installed correct.
2. batch file not stopped and removed existings Sentinel driver, as 7.3.0

ps: yes, on some pc this emul not correct started
UCL Sentinel Emulator does not work properly at all on some PC and so sad that I got that problem.

Installed everything seems right, but when I try to load GETID, it respond error and did not display HEX No# as you said above.
Reply With Quote
  #8  
Old 09-25-2007, 12:53 AM
revoeng revoeng is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by asus View Post
UCL Sentinel Emulator does not work properly at all on some PC and so sad that I got that problem.

Installed everything seems right, but when I try to load GETID, it respond error and did not display HEX No# as you said above.
mine does the same, but emulator still works fine
Reply With Quote
  #9  
Old 01-20-2008, 10:05 AM
vernon vernon is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 50
Default

getID.exe will give two hex numbers. are these number related to license of the trial emulator that i have? because i was able to confirm that emulator is installed correctly as getID reported two HEX number that is, i think taken from my pc's bios. now, my problem is that i cant make this emulator to work since the dongle protected program i am using cant detect the hardware. any help shall be appreciated.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-24-2008, 12:44 AM
vernon vernon is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 50
Default

is this emulator has some sort of protection like what they did in sentemul?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.