Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-26-2009, 09:51 AM
lucian040805 lucian040805 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 15
Default Hasp password

Hello
First of all I want to thank you for this forum where I found a lot of useful infos.
Second please escuse my english, it's not so good as your is

And now, the problem:
I have a hasp dongle and I want to open it with haspedit but it ask for dongle passwords

All I can see with toro monitor is a modad value something like 0xNLNL where N - is number and L - is letter.
Do you know how can I find uout the passwords for this dongle?
Thanks in advance
Reply With Quote
  #2  
Old 05-26-2009, 04:31 PM
benito benito is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 685
Default

You have hardlock dongle not hasp, so you cant use haspedit...
Reply With Quote
  #3  
Old 05-26-2009, 05:33 PM
lucian040805 lucian040805 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 15
Default

I understand that...
Is there any posibilyty to edit this dongle?
Thank you for reply
Reply With Quote
  #4  
Old 05-26-2009, 09:59 PM
SonofabiT SonofabiT is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 351
Default

What is your purpose so you want to do that ?
Reply With Quote
  #5  
Old 05-27-2009, 04:19 AM
lucian040805 lucian040805 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 15
Default

Actualy I want to unlock some fetures or to modify the time for the options that I have availeble of the soft that has this dongle. Of course if that is possible...
Thank you
Reply With Quote
  #6  
Old 05-27-2009, 08:53 AM
SonofabiT SonofabiT is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 351
Default

According several senior here, that was possible.

But i never try it. You can try to read and understand this thread :

Unlocking Modules
http://reteam.org/board/showthread.php?t=678

modify "reg file" for activate option in software
http://reteam.org/board/showthread.php?t=844

Accessing other modules in dongle?
http://reteam.org/board/showthread.php?t=663

Enable all features in Software
http://reteam.org/board/showthread.php?t=1602

and others, please search..

Btw, another time, search everythings deal with your problem and then post it at the right thread.
Reply With Quote
  #7  
Old 05-27-2009, 09:19 AM
lucian040805 lucian040805 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 15
Default

Thank you very much for your help and for your time.
I will do what you said
Thank you again and have a nice day
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.