Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-08-2012, 12:18 PM
.net .net is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 35
Default Srm Features

hello All,
for HASP4/HASPHL can play the feature of dongle using HASPEDIT
is this possible for SRM generation ?

as i know for srm using 2 api
1. hasp_windows_xxxx
2.hasp_windows_xxxxx

it is possible without 2 api play feature for SRM ?
it is possible generate 2 api without master key ?

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2012, 05:59 AM
nodongle nodongle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 299
Default

For add features in hardware SRM dongle you need have Master key.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-09-2012, 07:05 AM
woxiwox woxiwox is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 137
Default

Yes you buy a hasp Max dongle and masterkey
on envelope software you are add all so fetaures after build
when all finish you make dump and you will see fetaure codes and you replace in your emulator ( I talk about HASP SRM )
Reply With Quote
  #4  
Old 03-09-2012, 08:50 AM
.net .net is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 35
Default

@nodongle
i know with master key we can do all, with specific vendor key.
-----------------------
it is possible without master key we can add feature ?
------------------------

like old generation HASP, using HASPEDIT we can do all.
maybe somebody to know how to generate name for 2 api
1. hasp_windows_xxxxx.dll
2. toolapi_windows_xxxxxxx.....dll

with 2 api & vendor code,it is possible to access client hasp ?
@woxiwox
maybe methods is same with emul or hardware.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-09-2012, 02:44 PM
nodongle nodongle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 299
Default

Impossible to add feature wihout Master key.

The dll files required for access to dongle via high API.
Low API don't require anything, even vendor code.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-12-2012, 11:28 AM
.net .net is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 35
Default

if use emulator is possible to add feature ?
Reply With Quote
  #7  
Old 03-12-2012, 11:50 AM
nodongle nodongle is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 299
Default

Yes, it is possible.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.