Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-21-2009, 02:27 PM
Yawar Yawar is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 24
Default Virtual hardware not install

i need some help .. i want to install emulators like vusbus,multikey, eg when ever i try to intall its just install harware but can not install any device like hasp,hardlock ...

i try number of time but fail to install .. after installing any *.bat file of these emulators my usb port is going held and not work properly ..... when i try to uninstall computer will be hang up..

i try to install more then two computers but fail every time ..

help me plz...

Picture below....
untitled.jpg
__________________
[COLOR="Red"][SIZE="3"][B][CENTER][{(*~LUCKY~*)}][/CENTER][/B][/SIZE][/COLOR]
Reply With Quote
  #2  
Old 12-21-2009, 03:22 PM
gnerogeem gnerogeem is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Kalimdor
Posts: 553
Default

Install reg file and restart emulator using restart.cmd
__________________
Pink is the new black.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-22-2009, 02:25 AM
Yawar Yawar is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 24
Default

i try 3 - 4 time but still no virtuall hasp found ..... then i again remove all emulator in safe mode and restart the computer and then install again but still same problem ......
__________________
[COLOR="Red"][SIZE="3"][B][CENTER][{(*~LUCKY~*)}][/CENTER][/B][/SIZE][/COLOR]
Reply With Quote
  #4  
Old 12-22-2009, 02:43 AM
gnerogeem gnerogeem is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Kalimdor
Posts: 553
Default

What OS version you use?
x64 or x32?
AFAIK there is no problem while I emulate a dongle using vUSB @ Multikey.
I use Windows XP SP3 x32.
__________________
Pink is the new black.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-22-2009, 03:04 AM
GNIREENIGNE GNIREENIGNE is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 120
Default

Check your reg file. Make sure that it is correct.

-G
Reply With Quote
  #6  
Old 12-22-2009, 03:40 PM
Yawar Yawar is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 24
Default

registry file are ok coz last time i use this file and use my software. and i m using Win XP sp2 32bit.

Nod32 AntiVirus Create any problem for emulator ?

Because last time when i use my this emulator and software i dont install the antivirus . now when every i try to install the emulator i install antivirus then install every drivers of my computer hardware and then install the Dongles drivers and then install the emulator ...

if the emulator not properly install so how can we uninstall emultor..... i use this method ...



restart computer in save mode and then remove all emulator files form system32--> Drivers ... then restart the computers. but multikey cant be uninstall its again access the multikey hardware..but not install any device ...... how to remove... and reinstalling process ??
__________________
[COLOR="Red"][SIZE="3"][B][CENTER][{(*~LUCKY~*)}][/CENTER][/B][/SIZE][/COLOR]
Reply With Quote
  #7  
Old 12-22-2009, 08:15 PM
GNIREENIGNE GNIREENIGNE is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 120
Default

3rd party software (firewall, antivirus software etc.) should not be ruled out as the culprit. As a test, you should disable any programs that may be prohibiting the proper installation/execution of said emulator.

What type of dongle? Which emulator?

Post your reg file, if you like.

-G

Last edited by GNIREENIGNE : 12-22-2009 at 08:19 PM.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-27-2009, 05:54 PM
baraka010 baraka010 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Default Multikey 18.1 problem

Hi Friends,
I have the same problem with multikey emulator
- I have dumped my HaspHL dongle (Basic HaspHl 2.16).
- I have used HaspLoger to extract Q/A Data from the dongle when running the program.
- I have converted all data in a compatible multikey reg file
And when i have installed the emulator and the reg file the virtual driver is not installed
-I have Windows XP SP2 + Avira Antivirus
- Tell me please what is the problem
Reply With Quote
  #9  
Old 12-28-2009, 07:13 AM
GNIREENIGNE GNIREENIGNE is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 120
Default

You guys feel free to post your reg file (or send via PM) so that we may take a look at it - otherwise, we really don't have much to work with.

-G
Reply With Quote
  #10  
Old 12-31-2009, 07:38 AM
cyclone cyclone is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 16
Default

Maybe you solved your problem already.. If not Check your reg file.. or send it to me..
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.