Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-07-2010, 07:49 AM
xs_tr31 xs_tr31 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Iasi, Romania
Posts: 1
Exclamation Sentinel Spro local key to network key

Hy,
how can I change a local key in to a network key?
i have the dongle key and manage to emulate the dongle. It's posible to change the reg file to make a network key?
any coment's are welcome.

sry for my english
__________________
Don't use craked programs!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-07-2010, 08:25 AM
khoibt khoibt is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Send a message via Yahoo to khoibt Send a message via Skype™ to khoibt
Default

hi, i have dongle, i want to readto dump file, i used PVA 3.1, but it not sussessful. hlep me!
Reply With Quote
  #3  
Old 01-07-2010, 09:10 AM
tiduskg tiduskg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 10
Default

@ xs_tr31: Why you still need network key? You can copy the key you make to every PC you want.
@ khoibt: you should try safedump or PVA 3.3. Good luck.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-08-2010, 10:32 AM
SonofabiT SonofabiT is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 351
Default

@ xs_tr31
Is "Spro" that you wrote stand for "Sentinel Pro" or "Sentinel Super Pro" ?
Reply With Quote
  #5  
Old 01-09-2010, 01:09 PM
Git Git is offline
Super Moderator
 
Join Date: Oct 2007
Location: Torino
Posts: 1,797
Default

SPro = superpro

Git
Reply With Quote
  #6  
Old 12-15-2010, 03:23 PM
zanivanew zanivanew is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3
Default

Hi!

@ Sentinel experts So, is there any way to use local key as network key. Is MultiKey able to simulate network key if we have network key dump? I was not able to did it.

Thx
zaniva
Reply With Quote
  #7  
Old 12-15-2010, 06:02 PM
pivasik pivasik is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 305
Default

Increase hardlimit.
Reply With Quote
  #8  
Old 12-22-2010, 04:47 AM
sheryzadeh sheryzadeh is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 6
Default

Sentinel Super pro?

Last edited by sheryzadeh : 11-13-2014 at 06:24 PM.
Reply With Quote
  #9  
Old 12-22-2010, 05:31 AM
pivasik pivasik is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 305
Default

Read the topic
Reply With Quote
  #10  
Old 03-15-2011, 09:20 AM
maviscoe maviscoe is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 6
Cool

HEY MA MAN IT IS WHAT IAM TRYING TO DO NO HAS THE RITE SOLUTION FOR ME i HAVE TRIED IN VAIN CAN SOMEBODY HELP
DONGLES ARE A PRBLM.PLIZ ANALYZE CLEAR FOR ME HOW TO GO ABOUT ,IF U CAN DO IT I CAN DO IT TOO.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.