Reverse Engineering RET Homepage RET Members Reverse Engineering Projects Reverse Engineering Papers Reversing Challenges Reverser Tools RET Re-Search Engine Reverse Engineering Forum Reverse Engineering Links

Go Back   Reverse Engineering Team Board > Reverse Engineering Board > Reverse Code Engineering
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-30-2011, 03:12 AM
axorz axorz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default how to make a button accessible?

i have a program that i used to do many things when i went to File>tools. for some reason the newer versions wont let me press the tools button in the file menu at the top. i can not get the older version anymore because they make it so you cant use the older versions. how can i use a debugger to make it so i can click the tools option? i know basics but i am not educated enough yet to do this. if someone could give me some information on how to do this i would be very grateful. i know if i could click the button it would give me all my tools again because all they did was make it so you cant click tools because people were using them the wrong way.

EDIT: i typed a lot of replys but they are not showing up. why does this forum check everything!?!?

Last edited by axorz : 01-30-2011 at 03:20 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-30-2011, 11:59 AM
BfoX BfoX is online now
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,232
Send a message via ICQ to BfoX Send a message via MSN to BfoX Send a message via Yahoo to BfoX
Default

try for find EnableButton.exe file
__________________
... Either you work well or you work much ....
Reply With Quote
  #3  
Old 01-30-2011, 02:26 PM
amine76 amine76 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 110
Default

Post your program here maybe I can help you
Reply With Quote
  #4  
Old 01-30-2011, 02:31 PM
axorz axorz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default did not work

thanks! but sadly it cant detect im hovering my mouse over "Tools" in the menu. it can detect certain other things that are on the window, it does not work in file buttons. it wont work even for the things it does detect. so it did not work, anyone have a better idea? i REALLY need to press this button!! its very important

thanks for the program ill try to use it for other things +rep
Reply With Quote
  #5  
Old 03-11-2011, 08:29 PM
axorz axorz is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Default

ive been working with ollydbg and how can i find out the location of the code that makes it jump past the "enable button" to "disable button"? if i could find this part i could easily change the jump to "enable the button when started" and is all good how can i find this part in the code?
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.